Engineering

Wat verstaan we onder engineering

Of het nu gaat om het ontwerpen van complexe machinedelen, het vormgeven van metalen constructies of het verbeteren van productieprocessen, engineering speelt een cruciale rol in de metaalsector.

Met onze kennis bedenken wij graag oplossingen voor u als klant. Hierbij nemen wij de behoefte van u mee in ons ontwerp. Indien gewenst nemen wij het complete project van eerste schets tot realisatie van u over. En zo kunnen wij u een compleet product leveren

één van onze laatste projecten

Hier hebben we een multifunctionele slangen-/kabellegmachine ontwikkeld.
Met deze machine is het mogelijk om tyleenslangen op een eenvoudige en nette manier in de grond aan te brengen tot een diepte van 40 cm.
Hiermee spelen we in op de groeiende markt van aanleg van automatische beregeningssystemen van tuinen en/of gazons.
De bodem wordt opengesneden door een mes waarna de slang/kabel in de ontstane sleuf gelegd wordt, vervolgens wordt de grond weer netjes aangedrukt door 2 in een lichte V staande aandrukwielen.
In tegenstelling tot andere machines die al op de markt zijn, wordt de rol met slang op de machine zelf meegedragen en behoort gesleep van slangen door de tuin tot het verleden. Bovendien trekt de machine hierdoor aanmerkelijk lichter, aangezien er geen slang door de grond hoeft te worden getrokken.
Verder kenmerkt deze machine zich door zijn eenvoud en multifunctionaliteit: behalve tyleenslangen tot een diameter van 32 mm, is door een ander mes te monteren ook hondenschrikdraad, graskabel voor robotmaaiers etc. te leggen.

Kwaliteit

Persoonlijk

Ontzorging

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor de mogelijkheden of kom eens langs!

Tel: 06 15 16 75 99       Mail: info@gvlmetaalbewerking.nl